LİMON LORU

 
                                           LİMON LORU


Bu sosu yabancı tariflerde hep görmüştüm. İçindeki yumurtadan dolayı tereddüt ettim ama çok hoş görünüyordu  ve ben mayhoş tadları severim yapmaya karar verdim gerçektende güzel oldu.Üstelik bu sosu yapıp kavanozuda sıcak su ile kaynatarak konserve gibi 3 hafta kadar saklayabilirsiniz.Tart,pasta yapmak istediğinizde elinizin altında hazır.

MALZEMELER
2 Limon
1su bardağı şeker
1çorba kaşığı nişasta
2 yumurta
100 gr tereyağı

YAPILIŞI
Limonları rendenin en ince yeri ile rendelenmiş ve suyunu sık tereyağı hariç tüm malzemeleri karıştırıp çırparak pişir pişince tereyağını ilave et.

Süper lezzetli bir sos
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder